Μάνατζερ Μπουφόν : «Θα γίνει προπονητής μόλις κρεμάσει τα γάντια του»

Μάνατζερ Μπουφόν : «Θα γίνει προπονητής μόλις κρεμάσει τα γάντια του»

Ο μάνατζερ του Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για το μέλλον του Ιταλού τερματοφύλακα και την προοπτική, να γίνει προπονητής.

Ο μάνατζερ του Τζίτζι Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα, μίλησε για την πορεία του πελάτη του αλλά και το μέλλον του, μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα. Με συνέντευξή του, στο «Radio Kiss Kiss», ανέφερε ότι, ο έμπειρος τερματοφύλακας θα γίνει προπονητής, μετά το τέλος της πορείας του στα γήπεδα. Επίσης, είπε ότι ο ρέκορντμαν τερματοφύλακας, θα μπορούσε να γίνει προπονητής στην Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει ο Τζίτζι μετά την αποχώρησή του από την ποδοσφαιρική δράση να αρχίσει να προπονεί. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο και έχει την εμπειρία για να μπορεί να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια οποιασδήποτε ομάδας. Εάν μπορεί να κάτσει στον πάγκο της Γιουβέντους; Ναι, για μένα μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό που τον κάνει διαφορετικό από τους άλλους γκολκίπερ είναι πως εκείνος κάνει τα πάντα να φαίνονται απλά, είναι ένα χάρισμα που έχει από τη φύση».

Στην συνέχεια, είπε: «Είναι δύο σημαντικοί παίκτες. Μία φορά μιλούσα με τον Τζίτζι για τον Μέρετ και μου είπε πως ο Άλεξ έχει τα φόντα για να γίνει ένας από τους καλύτερους στην Ιταλία. Και μην ξεχνάμε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα που έχει τρομερά φυσικά προσόντα. Αυτοί οι δύο θα είναι οι τερματοφύλακες της εθνικής Ιταλίας στο μέλλον, αυτή τη στιγμή είναι οι δύο περισσότερο υποσχόμενοι παίκτες της Ιταλίας αυτή τη στιγμή. Η ιταλική σχολή ποδοσφαίρου είναι πάντα μία από τις καλύτερες στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ