Παραμένει κάτοικος Λάρισας ο Μόρας (pics)

Παραμένει κάτοικος Λάρισας ο Μόρας (pics)

Ο 39χρονος στόπερ από την ΑΕΛ θα αγωνιστεί στην Super League 2 και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Από τον ΑΕΛ, στον Απόλλωνα. Ο Βαγγέλης Μόρας θα παραμείνει κάτοικος Λάρισα και θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Η ανακοίνωση:

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τον Βαγγέλη Μόρα! Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα. Ο ίδιος ο Μόρας μετά την ανακοίνωση του από την ΠΑΕ Απόλλωνα δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα, ήμουνα σε μία φάση για να αποφασίσω για το μέλλον μου και ήμουνα πιο κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο, όμως σε μια συζήτηση που είχαμε με τον κ. Μαντζανά μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ πολύ καλό για τον Απόλλωνα Λάρισας που θέλει να κάνει κάτι παραπάνω φέτος, κάνοντας υπέρβαση και βάζοντας την ομάδα στο AEL FC ARENA.
Οπότε του είχα πει ότι αν γινόταν αυτήν η συμφωνία θα ήταν κάτι καλό και για εμένα, όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο, ώστε να παρουσιάσουμε, να προσφέρουμε και δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει διαχρονικά καλό ποδόσφαιρο, για τα νέα παιδιά, για την πόλη της Λάρισας και για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άρα είναι μια ευκαιρία που θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω με την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια και θα το κάνω με μεγάλη χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ