Επίσημο του Μπρίτο στον Ιωνικό (pic)

Επίσημο του Μπρίτο στον Ιωνικό (pic)

Η ομάδα της Νίκαιας προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε τον πολύπειρο Μπρίτο.

Ο Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας χρονιάς και έπειτα από τον Ματίας Κάστρο, απέκτησε ακόμα ένα «βαρύ» όνομα για το ρόστερ. Ο λόγος για τον Μπρίτο, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Superleague 2. Ο 32χρονος αγωνίστηκε με την Ξάνθη για δύο χρόνια ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε με τα χρώματα των Ντιναμό Βουκουρεστίου και στην Πορτογαλία με την Ακαδέμικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο ή αλλιώς Μπρίτο.

Ο γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1987, 32 ετών, ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι που έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία και αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Ο Μπρίτο, έχει να επιδείξει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και είναι γνωστός στη χώρα μας, από το πέρασμα του στην Ξάνθη για δύο σεζόν. Το 2017/2018 όπου μέτρησε 23 συμμετοχές συνολικά στην Super league και στο Κύπελλο με 4 γκολ και 1 ασίστ και το 2018/2019 με 21 συμμετοχές σε Super league και Κύπελλο με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου και στην Πορτογαλία με την Ακαδέμικα, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων από: Ζιλ Βιθέντε, Μποαβίστα, Λίμπολο, Μαρίτιμο. Επίσης έχει δύο συμμετοχές με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Αμέσως μετά τις υπογραφές και την παρουσίαση, ο Μπρίτο τόνισε στο ionikosfc:

«Νιώθω υπέροχα που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Γνωρίζω πως πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο που η θέση της είναι στα μεγάλα σαλόνια. Από την πρώτη επαφή που είχα με τον πρόεδρο και τον προπονητή, κατάλαβα το οργανωτικό επίπεδο που υπάρχει στο club. Έτσι ήταν εύκολο για εμένα να έρθω στον Ιωνικό και είμαι ευτυχισμένος για την επιλογή μου.

Θα προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, να δίνω το 100% και μέσα από την σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας. Διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία και θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Το μήνυμα μου προς τον κόσμο του Ιωνικού, που γνωρίζω ότι αποτελεί τον 12ο παίκτη μας, είναι πως θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε για εκείνους. Γνωρίζω ότι λόγω της κατάστασης με την πανδημία, δεν θα τους έχουμε μαζί μας τουλάχιστον στην αρχή μέσα στο γήπεδο, αλλά θα μας στηρίζουν με τον τρόπο τους και θα είναι δίπλα μας».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Μπρίτο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος»

View this post on Instagram

✍️ Παίκτης του Ιωνικού ο Μπρίτο Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο ή αλλιώς Μπρίτο. Ο γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1987, 32 ετών, ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι που έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία και αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Μπρίτο, έχει να επιδείξει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και είναι γνωστός στη χώρα μας, από το πέρασμα του στην Ξάνθη για δύο σεζόν. Το 2017/2018 όπου μέτρησε 23 συμμετοχές συνολικά στην Super league και στο Κύπελλο με 4 γκολ και 1 ασίστ και το 2018/2019 με 21 συμμετοχές σε Super league και Κύπελλο με 2 γκολ και 1 ασίστ. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την φανέλα της Ντιναμό Βουκουρεστίου και στην Πορτογαλία με την Ακαδέμικα, ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων από: Ζιλ Βιθέντε, Μποαβίστα, Λίμπολο, Μαρίτιμο. Επίσης έχει δύο συμμετοχές με το Πράσινο Ακρωτήρι. Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Μπρίτο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος. ___________ #ionikosfc #transfer_ionikosfc #ionikosfamily #ourhistory #ourglory #weareback

A post shared by Ionikos FC (@ionikosfcofficial) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ