Λεουτσάκος : «Σε 7-10 μέρες αίτημα για σέντρα στην Superleague 2»

Λεουτσάκος : «Σε 7-10 μέρες αίτημα για σέντρα στην Superleague 2»

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέφερε πως άμεσα θα κατατεθεί αίτημα για ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η Superleague 2 παραμένει στον… πάγο και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά το πότε θα ξεκινήσει το δεύτερο πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για το φλέγον ζήτημα, υπογραμμίζοντας πως άμεσα θα κατατεθεί αίτημα για σέντρα στα γήπεδα της Superleague 2.

«Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα έχουμε σέντρα, ωστόσο, σε 7-10 ημέρες εμείς θα υποβάλλουμε αίτημα για σέντρα. Έως τότε οι ομάδες από την πλευρά θα τους θα τηρούν στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί έχει μεγάλη σημασία να φανεί ότι είμαστε συνεπείς σε όλα όσα δεσμευτήκαμε».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουμε ραντεβού με την ΕΡΤ, όπου θα δώσει το παρών η συσταθείσα επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ ότι θα πάμε σε συμφωνία. Στη συνέχεια θα υπάρξει συμβούλιο με όλες τις ομάδες».

Τέλος, όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρείες και την καταβολή χρημάτων στις ομάδες της SL2 ο κ. Λεουτσάκος υπογράμμισε: «Αυτό θα γίνει με το νέο έτος, όταν και θα περάσει η αντίστοιχη τροπολογία. Πιστεύω όμως ότι και εδώ θα πάνε όλα καλά και οι ομάδες θα μπορέσουν να λάβουν χρήματα και από τις στοιχηματικές εταιρείες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ