Το πρόγραμμα-βουνό της Super League 2

Το πρόγραμμα-βουνό της Super League 2

Η Super League 2 επιστρέφει στη δράση το Σαββατοκύριακο (16-17 Ιανουαρίου) και οι 12 ομάδες που συμμετέχουν θα επιδοθούν σε έναν... μαραθώνιο αγώνων.

Μετά από αρκετές αναβολές, το πρωτάθλημα της Super League 2 κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο (16-17 Ιανουαρίου).

Όπως έχει γίνει γνωστό, η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί σε 22 αγωνιστικές και πέντε μονούς αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ όπου οι τρεις πρώτες ομάδες θα έχουν τρία παιχνίδια εντός έδρας και δύο εκτός.

Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση, θα κερδίσει την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ η δεύτερη θα αγωνιστεί σε μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Το πρόγραμμα της Super League 2 είναι αρκετά φορτωμένο, κι αυτό φαίνεται από το ξεκίνημα. Οι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε απραξία εδώ και δέκα μήνες, θα παίξουν 10 παιχνίδια σε έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, θα δοθούν πέντε συνεχόμενοι αγώνες Κυριακή-Τετάρτη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένες άλλες πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές.

Πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που μπορεί να προκύψουν από τα συνεχόμενα ματς, ενώ αντιλαμβάνεται κανείς πως αν υπάρξουν και άλλες τυχόν αναβολές λόγω της πανδημίας, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ