Νίκες για Ξάνθη και Τρίκαλα, ισοπαλία για Λεβαδειακό – Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Super League 2 (vid)

Νίκες για Ξάνθη και Τρίκαλα, ισοπαλία για Λεβαδειακό – Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Super League 2 (vid)

Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και βρίσκονται στην κορυφή της Super League 2 μαζί με την Ξάνθη, που νίκησε με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0) τον Ιωνικό, και τον Λεβαδειακό που ήρθε ισόπαλος (1-1) με τα Χανιά.

Η δράση στη Super League 2 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Για τη 2η αγωνιστική, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ και η Ξάνθη λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις και επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ιωνικού. Αμφότερες βρίσκονται στην κορυφή και είναι ισόβαθμες (4 β.) με τον Λεβαδειακό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1) με τα Χανιά.

Η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο θεσσαλικό ντέρμπι και χάρη σε τέρμα του Σταματής στο 52′ και πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη. Νίκη-θρίλερ πήρε η Ξάνθη, η οποία λύγισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τον Ιωνικό χάρη σε γκολ του Καπνίδη και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Τρίκαλα και Ξάνθη βρίσκονται στην κορυφή με 4 βαθμούς, όσους έχει και ο Λεβαδειακός, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά εντός έδρας. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρμπίγια, αλλά ο Λιάγκας με κεφαλιά στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έφερε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα σημερινά (20/1) αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης 2-2

Διαγόρας – Παναχαϊκή 1-1

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 1-0

Ξάνθη – Ιωνικός 1-0

Λεβαδειακός – Χανιά 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ