Νίκη κορυφής για Εργοτέλη, όλα μηδέν στη Δράμα (vids)

Νίκη κορυφής για Εργοτέλη, όλα μηδέν στη Δράμα (vids)

Με γκολάρα του Μπουρσέλη ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στο Παγκρήτιο και έπιασε κορυφή ενώ στο 0-0 έμειναν στη Δράμα η Δόξα με τον Καραϊσκάκη.

Στην κορυφή της Super League 2 ανέβηκε ο Εργοτέλης που επικράτησε στο Παγκρήτιο με 1-0 της Παναχαϊκής χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Μπουρσέλη.

Ο άσος των Κρητικών μπήκε αλλαγή στο 64′ και οκτώ λεπτά μετά σκόραρε με απίθανο σόλο και εξαιρετικό πλασέ για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρρι, Ποζατζίδης (56’ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλάχι (85′ Πατρινός), Τσέλιος (64’ Μπουτσάκης), Κόνραντ (46’ λ.τρ. Κοκκίνης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (64’ Μπουρσέλης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πατάπης, Λαρέα (67’ Κόκας), Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Πάνος (84’ Παπαδόπουλος), Μουστακόπουλος (84’ Μασούρας), Ανάκογλου, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (67’ Τσερούτι), Γιούσης.

Στο 0-0 έμειναν Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές.

Η κορυφαία, ήταν στο 13′ όταν ο Αγγελόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη. Η Δόξα πάντως έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς ήττα ενώ έχει και τρία ματς λιγότερα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αγιώτης, Άντερσον, Μαρινάκης (46’ Κουτσιανικούλης), Χάμοντ, Μενσά (67’ Βάντερσον), Σαμπανίδης (58’ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (80’ Φυτόπουλος), Μαυριάς.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας, Θεολόγου, Γιαννιώτης, Λόβριτς, Νταλακούρας (78’ Ρεμπαγκούκα), Χατζηδίμπας, Ρούνεϊ (65’ Μαύρου), Γυφτοκώστας (75’ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ