ΠΑΕ Χανιά: «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε»

ΠΑΕ Χανιά: «Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε»

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία για την διαιτησία της εντός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Ιωνικού εξέδωσαν τα Χανιά.

Στα Χανιά η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Ιωνικό ο οποίος έψαχνε την επιστροφή στις νίκες και αυτή ήρθε με 1-0 με τον Κάστρο να βρίσκει δίχτυα για μία ακόμη φορά, πετυχαίνοντας το 7ο φετινό του τέρμα στη Super League 2.

Η ομάδα των Χανιών όμως, είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, κάτι το οποίο φάνηκε και από την ανακοίνωσε την οποία εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε!

Από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε την παράγκα με… ενορχηστρωτή τον “Γιαννάκη” να κάνει τα πάντα προκειμένου να ευνοηθούν οι λατρεμένες ομάδες των “εξυγιαντών”.

Το ίδιο σύστημα, που φρόντισε πέρσι μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος να επωφεληθεί συγκεκριμένη ομάδα, συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του με σκοπό ξανά να παρέχει προστασία σε ομάδες που έχουν την ιδιαίτερη συμπάθεια των “εξυγιαντών”.

Δυστυχώς για εμάς που επενδύουμε χρήμα και χρόνο σε αυτό που αγαπάμε φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει από πριν για την τύχη ενός πρωταθλήματος και για το ποιες ομάδες έχουν πάρει το “χρίσμα” για την άνοδο.

Οσο ο κ. Κλάτενμπεργκ και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν φροντίζουν να ξεσκεπάσουν την παράγκα τόσο οι “Γιαννάκηδες” θα δρουν ανενόχλητοι συνεχίζοντας τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ