Νίκη πρωτιάς για τον Εργοτέλη (1-0), επικράτησε της Δράμας ο Λεβαδειακός (2-1)

Νίκη πρωτιάς για τον Εργοτέλη (1-0), επικράτησε της Δράμας ο Λεβαδειακός (2-1)

Ο Εργοτέλης νίκησε με σκορ 1-0 τον Απόλλων Λάρισας και βρίσκεται πλέον στην πρώτης θέση. Με νίκες προχώρησαν οι Λεβαδειακός και Παναχαϊκή που παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία.

Το… δεύτερο πιάτο της 11ης αγωνιστικής για τη Superleague 2 ολοκληρώθηκε με όλους τους γηπεδούχους να υπερασπίζονται την έδρας τους και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας 1-0

Ο Εργοτέλης πήρε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα επικρατώντας με σκορ 1-0, κάτι που τον έφερε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 22 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Μπάλας στο 37′. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κόνρααντ στο 76′ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 2-1

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να επικρατήσει της Δόξας με σκορ 2-1 και με τη νίκη του αυτή να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία όντας πλέον τρίτος με 20 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον Διαγόρα.

Η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Νίλι να ανοίγει το σκορ για τους Βοιωτούς στο 67′ και τον Μιγκέλ να κάνει το 2-0 στο 83′. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Δράμας ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μενσά στο 89′.

Παναχαϊκή-Ξάνθη 1-0

Σημαντικό άλμα για την πρώτη πεντάδα έκανε η Παναχαϊκή που νίκησε με σκορ 1-0 την Ξάνθη, βάζοντας από κάτω τους Ακρίτες, που βρίσκονται πλέον στην 6η θέση.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου με το γκολ του στο 8ο λεπτό του αγώνα, άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που δίνει ώθηση στην ομάδα της Αχαΐας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ