Νίκας : «Μπορεί την άνοδο ο Λεβαδειακός, ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Νίκας : «Μπορεί την άνοδο ο Λεβαδειακός, ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο μέσος του Λεβαδειακού μίλησε για την πορεία της ομάδας της Βοιωτίας στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2. Ενας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, που αναμένεται σύντομα να απασχολήσει τις ομάδες της Superleague. Ο λόγος για τον Γιώργο Νίκα. Ο 22χρονος μίλησε σε ραδιοφωνικό του Πειραιά για τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν, αλλά και για την ομοιότητά του με τον Φελαϊνί! Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα της Βοιωτίας έχει όλα τα φόντα για να πάρει την άνοδο, ενώ επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Κανάλι Ένα 90.4 FM».

«Ναι, με αποκαλούν «Ο Φελαϊνί του Λεβαδειακού». Από στόμα σε στόμα καθιερώθηκε. Εγώ όμως επιθυμώ να συζητούν οι φίλαθλοι για την παρουσία μου στους αγώνες, για τις καλές μου εμφανίσεις και όχι για την εμφάνισή μου».

Για τον Φελαϊνί: «Η αλήθεια είναι πως ο Φελαϊνί δεν αποτελεί είδωλό μου. Ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει μία σπουδαία καριέρα σε μεγάλες ομάδες όπως η Εβερτον και η Γιουνάιτεντ. Φυσικά και θέλω να κάνω κι εγώ μεγάλη καριέρα, να καταφέρω αυτά που έχει πετύχει ο Φελαϊνί, αλλά αντί για την Εβερτον και τη Γιουνάιτεντ εγώ θέλω να πάω στη Λίβερπουλ».

Για το δυνατό του σημείο: «Πιστεύω πως το προτέρημά μου είναι τα αθλητικά μου προσόντα. Εχω δουλέψει πάρα πολύ στα τρεξίματα και μπορώ να πατάω πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και αυτό είναι δύσκολο για τον αντίπαλο καθώς  χάνονται τα μαρκαρίσματα. Επίσης θεωρώ πως διαβάζω πολύ καλά το παιχνίδι ώστε να το διαχειριστώ από την πλευρά της τακτικής μας».

Για το μεγάλο διάστημα αποχής και το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας 2: «Μας είχε λείψει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και ειδικότερα ο κόσμος στις εξέδρες, κάτι που ελπίζουμε να το δούμε το συντομότερο δυνατό. Η ποιότητα του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 είναι μεγάλη και η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που κάποιος έχει στο μυαλό του ως Β Εθνική. Δείτε πόσοι πολλοί καλοί παίκτες αγωνίζονται πλέον στη Σούπερ Λίγκα 2».

Για τα συνεχή ματς: «Η δουλειά μας είναι να παίζουμε. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή, αλλά σε αυτή την ηλικία που είμαι αποτελεί χαρά να παίζω. Οπότε δεν με έχουν κουράσει τα τρία ματς κάθε εβδομάδα».

Για την άνοδo: «Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μας είχαν χρήσει ένα από τα φαβορί και έχουμε δικαιώσει τον τίτλο αυτό. Θεωρώ πως ο Λεβαδειακός μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να αποσπάσουμε αποτελέσματα και στην κακή μας ημέρα. Σε γενικές γραμμές είμαστε μία σταθερή ομάδα, χάρη και στον κορμό που διατηρήθηκε αναλλοίωτος από πέρσι».

Για Football League και Γ’ Εθνική: «Καταλαβαίνω πως νιώθουν οι συνάδελφοί μας σε αυτές τις κατηγορίες. Αυτό όμως πρέπει να το καταλάβουν και οι Κυβερνώντες, η Πολιτεία. Πρέπει να αντιληφθούν πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές ζουν από αυτό το επάγγελμα. Τους έχουν κόψει τα φτερά, τη δυνατότητα της διαβίωσης, αφού δεν έχουν υψηλά συμβόλαια. Εάν δεν πληρωθούν δεν μπορούν να ζήσουν την οικογένειά τους, όπως πολύ πιθανό να μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας με τεράστιο συμβόλαιο, έστω κι εάν δεν πληρωθεί για ένα διάστημα. Εύχομαι και θέλω να δοθεί για αυτούς τους συναδέλφους μας άμεσα μία λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ