Τα Χανιά σόκαραν τον Εργοτέλη (1-0) – Νίκη επί του Λεβαδειακού για την Ξάνθη (1-0)

Τα Χανιά σόκαραν τον Εργοτέλη (1-0) – Νίκη επί του Λεβαδειακού για την Ξάνθη (1-0)

Ισχυρό σοκ στις καθυστερήσεις για τον Εργοτέλη που ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τα Χανιά, ενώ η Ξάνθη επικράτησε δύσκολα του Λεβαδειακού στα «Πηγάδια».

Ήττα σοκ με 1-0 υπέστη στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης στο ντέρμπι της Κρήτης από τα Χανιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί στη βαθμολογία. Το γκολ της εκτός έδρας νίκης για τα Χανιά σημείωσε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά ο Δημητριάδης, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τα Χανιά ανέβηκαν στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

Έτσι ο Εργοτέλης ισοβαθμεί πλέον στην 1η θέση με τον Ιωνικό, ο οποίος σε νέο ματς θρίλερ σημείωσε νίκη στο φινάλε για δεύτερο σερί παιχνίδι. Αυτή τη φορά ο Ιωνικός επιβλήθηκε 3-1 στη Νίκαια του Διαγόρα Ρόδου. Σκόρερ των γηπεδούχων ο Νιάσε με κεφαλιά στο 40΄ και ο Κάστρο στο 89΄ με σουτ και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι. Για την ομάδα της Ρόδου είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 68΄ ο Σανδραβέλης με σουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη του επί των Τρικάλων στις καθυστερήσεις και ο Διαγόρας από την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στα Πηγάδια η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε δυναμικά στις πρώτες θέσεις, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο και επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Σκόρερ ο Έμπερτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους μετά από εκτέλεση πέναλτι του ίδιου, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Βοιωτών. Ακόμη, στο 48΄ ο Γκαρσία της Ξάνθης από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε ούτε αυτή την αγωνιστική να πάρει τη νίκη, αφού έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στην Άρτα με την ουραγό ΑΕ Καραϊσκάκης κι έπεσε στην 7η θέση της κατάταξης.

Στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, ο Απόλλων δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση του ΟΦ Ιεράπετρας, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με σουτ του Μόρα στο 11΄, για να ισοφαρίσει στο 78΄ ο Αποστολίδης για την ομάδα του Λασιθίου. Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Γιάκος.

Στη Δράμα η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες και νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα, με τέρμα του Αγγελόπουλου στο 2ο λεπτό. Έτσι διατήρησε τις ελπίδες της για σωτηρία, ενώ οι Θεσσαλοί μπήκαν σε… περιπέτειες μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ