Μόνο 4 από τις 12 ομάδες της Super League 2 δεν έχουν αλλάξει προπονητή

Μόνο 4 από τις 12 ομάδες της Super League 2 δεν έχουν αλλάξει προπονητή

Στους μόλις 2 μήνες όπου η Super League 2 είναι «εν δράσει», όλο και περισσότεροι πάγκοι γίνονται.... ηλεκτρικοί.

Ηλεκτρικοί αποδείχθηκαν οι πάγκοι της Super League 2, με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να είναι το τελευταίο «θύμα», αφού αποχώρησε από τον πάγκο της Παναχαϊκής έπειτα από το 0-0 εναντίον του ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα από την Αχαΐα είναι εκείνη με τις περισσότερες αλλαγές στο πάγκο της τη φετινή σεζόν, καθώς άλαλξε προπονητή και πριν την έναρξη της σεζόν, ενώ μόνο 4 από τις 12 ομάδες παραμένουν με ίδιο προπονητή.

Επιπλέον, παρότι έχουν περάσει μόλις 2 μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν πραγματοποιηθεί μόλις 15 αγωνιστικές. Συνολικά, προσθέτωντας και τους υπηρεσιακούς προπονητές, έχουν υπάρξει 12 αλλαγές προπονητών, ενώ ήδη 2 προπονητες (οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μάγγος) έχουν κάτσει στο πάγκο δύο διαφορετικών ομάδων.

Ας το δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά:

  • Ο Εργοτέλης, μια από τις κορυφαίες ομάδες στην κατηγορία ακόμη δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποια αλλαγή τεχνικού.
  • Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Ιωνικό, την δεύτερη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Ο Δημήτρης Σπανός συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς στο πάγκο της ομάδας της Νίκαιας και η μέχρι τώρα πορεία του είναι εξαιρετική.
  • Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε τη χρονιά με τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από 10 παιχνίδα. Αντικαταστάτης του ήταν ο Τζουζέπε Σανίνο ο οποίος έχει ήδη συμπλήρωσε 5 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας από τη Βοιωτία.
  • Ακούνητο από την θέση του είναι και ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός του Διαγόρα Ρόδου είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, καθώς συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς και έχει καταφέρει να φέρει την ομάδα σε τροχιά play off.
  • Η Ξάνθη από την άλλη, ξεκίνησε με τον Τόνι Πόποβιτς, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της έπειτα από 9 αγώνες. Αρχικά στο ρόλο του υπερεσιακού προπονητή τον αντικατέστησε ο Ρένος Δημητριάδης και έκτοτε τα «ηνία» έχει ο Μπάμπης Τεννές.
  • Τα Χανιά ξεκίνησαν με τον Αλέκο Βοσνιάδη, όμως εκείνος αποχώρησε ύστερα από 10 αναμετρήσεις και μία ήττα στη Λάρισα από τον Απόλλων. Αντικαταστάτης του είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος στα πρώτα πέντε παιχνίδια του ως προπονητής της ομάδας έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα της.
  • Ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος πλέονβρίσκεται στα Χανιά είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής πριν την έναρξη της χρονιάς, στη θέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Στην Πάτρα έμεινε για 10 αγώνες και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Χρήστος Παρασκευόπουλος που και εκείνος αποτελεί πια παρελθόν και τον διαδέχθηκε ο Χρήστος Καραπίτσος.
  • Ο Απόλλων Λάρισας άρχισε τη σεζόν με τον Γιάννη Μάγγο στον πάγκο του, ο οποίος όμως παραιτήθηκε έπειτα από 5 αγώνες. Ο Γιάννης Τσακμακίδης έκατσε στον πάγκο της ομάδας από τη Λάρισα για ένα παιχνίδι και από τότε τα «ηνία» πήρε ο Κώστας Φραντζέσκος ο οποίος έως τότε βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
  • Στα Τρίκαλα πριν από μερικές ημέρες υπήρξε το όχι και τόσο ήρεμο «διαζύγιο»με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ενώ στην χθεσινή ήττα από την Δόξα Δράμα στον πάγκο της ομάδας καθόταν ως «υπηρεσιακός» ο Βασίλης Καλογιάννης.
  • Η Δόξα Δράμας συνεχίζει με τον Θανάση Κολιτσιδάκη στον πάγκο της, καθώς οι διοικούντες της ομάδας είναι ευχαριστημένοι με τις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας.
  • Αντίθετα στον ΟΦ Ιεράπετρας, η παρουσία του Μανώλη Παπαματθαιάκη αποδείχτηκε σύντομη και μετά την αποχώρησή του ανέλαβε ο Τιμόθεος Καβακάς.
  • Τέλος, προπονητή έχει αλλάξει και ο ουραγός της βαθμολογίας, ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μπέλα, αλλά στις αρχές Φεβρουαρίου τον αντικατέστησε ο Γιάννης Μάγγος ο οποίος είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ