Δημήτρης Σπανός : «Ο Ιωνικός έχει νοοτροπία νικητή»

Δημήτρης Σπανός : «Ο Ιωνικός έχει νοοτροπία νικητή»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μίλησε για τη φετινή πορεία της νικαιώτικης ομάδας, τονίζοντας πως έχει νοοτροπία νικητή.

Για τη φετινή πορεία του Ιωνικού μίλησε ο τεχνικός της ναικαιώτικης ομάδας, Δημήτρης Σπανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Over FM», ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των ομάδων της Super League 2:

«Ένα προβλήματα στην κατηγορία είναι το ότι είναι πολύ δυνατή σαν κατηγορία. Αν ήταν εφικτό να παίζουμε βδομάδα-βδομάδα θα ήταν πιο ωραίο το αποτέλεσμα των ομάδων».

Για την απόδοση της ομάδας του:

«Πρώτα από όλα εξαρτάται από εμάς και είναι μεγάλο προτέρημα της ομάδας να έχει νοοτροπία νικητή. Αν δεις μόνο τα στατιστικά θα δεις μια ομάδα που δεν έχει καλούς αριθμούς. Το οξύμωρο όμως είναι πως έχουμε πολύ καλούς παίκτες σε αυτή τη θέση και δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη και από την έλλειψη συγκέντρωσης. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται πολύ δυνατά και να παίζει με το DNA που έχει ο Ιωνικός. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία και στις νίκες και στις ήττες».

Για τη δυναμική του πρωταθλήματος:

«Νομίζω ότι οι πρώτες έξι ομάδες δείχνουν τη δυναμική του πρωταθλήματος. Υπάρχουν και ομάδες που δεν τις περίμενε κανένας. Μια από αυτές είναι και ο Διαγόρας».

Για τη δυσκολία των παικτών να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες:

«Φοβόμαστε τους τραυματισμούς γιατί αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ξεκινήσαμε στα τυφλά και μετά μπήκαν οι εμβόλιμες αγωνιστικές. Χρειαζόμαστε σωστή προπόνηση, καλή διατροφή και καλό ύπνο. Από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί τελειώνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ