Καραχάλιος : «Παίζουν με τον ιδρώτα μας και αυτό δεν είναι ωραίο» (Vid)

Καραχάλιος : «Παίζουν με τον ιδρώτα μας και αυτό δεν είναι ωραίο» (Vid)

Τα παράπονα του για το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Ξάνθη, εξέφρασε ο παίκτης των γηπεδούχων, Ζήσης Καραχάλιος.

Έξαλλος ήταν ο Λεβαδειακός με την διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Αφορμή στάθηκε ένα πέναλτι που δόθηκε στους Ακρίτες, όπου σύμφωνα με τον αρχηγό των γηπεδούχων, Ζήση Καραχάλιο και κατ’ επέκταση την ομάδα του, δεν θα έπρεπε να δοθεί.

Αναλυτικά τα λόγια του ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού:

«Δεν είχαμε καταλάβει τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Νομίζαμε όλοι ότι έδωσε επιθετικό φάουλ στην αρχή, αλλά μετά καταλάβαμε ότι είχε δώσει πέναλτι. Στην αρχή ο διαιτητής μας είπε ότι έκανε χέρι ο Μπιανκόνι, μετά μας είπε ότι το έκανε ο Μύγας, δεν ήξερε ούτε ο ίδιος τι είχε δώσει. Φάνηκε γενικότερα ότι σφύριζε περίεργα σε όλο το ματς με κάποια σφυρίγματά του. Δεν λέω ότι και εμείς ήμασταν καλοί, δεν παίξαμε καλά αλλά μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν είπα να κερδίσουμε, αλλά αφού μπορείς να πάρεις την ισοπαλία γιατί να μην την πάρεις δηλαδή.

Πρώτα απ’ όλα παίζουν με τον ιδρώτα μας και αυτό δεν είναι ωραίο. Προφανώς, αν είχαμε VAR στη δεύτερη κατηγορία τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Με την ίδια λογική και με το ίδιο σκεπτικό, αν ήθελε θα μπορούσε να δώσει και σε εμάς πέναλτι στο σουτ του Νίλι στο 90′. Νομίζω την είδατε και αυτή τη φάση.

Υπήρχε εκνευρισμός εντάξει, αλλά πρέπει να τον διαχειρίζεσαι όπως διαχειρίζεσαι και τις νίκες, έτσι πρέπει να γίνεται. Όλο αυτό είμαι σίγουρος πως θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Εμείς είμαστε πολύ καλά στην ομάδα μεταξύ μας, δεν μας επηρεάζει τίποτα. Πιστεύουμε σε όλη την ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή, είμαστε πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, όποιος και να παίζει από όλους τους ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ