Διπλό του Καραϊσκάκη στο Ηράκλειο (0-1), νίκη με δέκα παίκτες η Παναχαϊκή (1-0, vids)

Διπλό του Καραϊσκάκη στο Ηράκλειο (0-1), νίκη με δέκα παίκτες η Παναχαϊκή (1-0, vids)

Ο Καραϊσκάκης επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο, ενώ η Παναχαϊκή που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Superleague 2.

Ο Καραϊσκάκης πέρασε νικηφόρα από την έδρα του πρωτοπόρου Εργοτέλη (0-1) για τη 16η αγωνιστική της Superleague 2 και έβαλε… φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Παναχαϊκή πήρε μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας (1-0), παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες.

Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

Ο Καραϊσκάκης μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Superleague 2 αλλά κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο επί του πρωτοπόρου Εργοτέλη (0-1), υποχρεώνοντας την κρητική ομάδα στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Πλέον, ο Εργοτέλης έμεινε στους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Ιωνικό (28 β.), ο οποίος έχει ματς λιγότερο.

Ο Καραϊσκάκης ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες με τους  Δερμιτζάκη και Δούμτσιο, ενώ ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 45′ με τον Σερβιλάκη. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή υπέρ τους , αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 71′ με τον Μαραθωνίτη να διαμορφώνει το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-0

Παρότι αγωνιζόταν από το 19′ με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπρους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η Παναχαϊκή πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασε τους 22 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς δεν δημιούργησαν φάσεις για γκολ. Στο 52′ μετά από λάθος του Γλύκου, ο Γιούσης πήρε την μπάλα και σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση ως το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ