Μόνος στην κορυφή ο Ιωνικός (1-2), απώλειες για Λεβαδειακό (0-0) και Ξάνθη (0-0, vids)

Μόνος στην κορυφή ο Ιωνικός (1-2), απώλειες για Λεβαδειακό (0-0) και Ξάνθη (0-0, vids)

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-1 στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και πάτησε στην κορυφή της Superleague 2 με 31 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με τα Τρίκαλα (0-0) και «έπιασε» τον Εργοτέλη στους 28 βαθμούς, ενώ Ξάνθη και Χανιά μοιράστηκαν βαθμούς (0-0).

Σπουδαία νίκη πήρε ο Ιωνικός στην έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας με 2-1 για την 16η αγωνιστική της Superleague 2 και βρίσκεται μόνος στην κορυφή με 31 βαθμούς. Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος με τα Τρίκαλα (0-0), όπως και η Ξάνθη με τα Χανιά (0-0).

ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2

Ο Ιωνικός πέτυχε σημαντική νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦ Ιεράπετρας (1-2) και πλέον είναι στο +3 από τον Λεβαδειακό και τον Εργοτέλη.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά, πίεζαν για το γκολ και πήραν το προβάδισμα στο 32′ με τον Ματσούκα να κάνει τη σέντρα και τον Βλαχομήτρο να πλασάρει τον Αθανασόπουλο για το 0-1.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας μπήκε πιο αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση με τον Φουάση να σουτάρει έξω από την περιοχή και να κάνει το 1-1 στο 65′. Ωστόσο, ο Ιωνικός ανέβασε ρυθμό και βρήκε την απάντηση λίγο πριν το τέλος. Στο 84′, ο Μάναλης με ωραίο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Αθανασόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Λεβαδειακός – Τρίκαλα 0-0

Ο Λεβαδειακός δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Εργοτέλη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα, αλλά τον έπιασε στους 28 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να δυσκολεύουν το έργο του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ως το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι ισοβαθμούν με τον Εργοτέλη στη δεύτερη θέση.

Χανιά – Ξάνθη 0-0

Μετά από τρεις σερί νίκες, η Ξάνθη ήρθε ισόπαλη στα Χανιά με την τοπική ομάδα (0-0) και έφτασε τους 26 βαθμούς, έναν πίσω από τον Εργοτέλη.

Τα Χανιά είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βασιλόγιαννης έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στα Χανιά, ενώ στο 73′ ο Παπάζολγου σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Μαρτίου

Εργοτέλης-Καραϊσκάκης 0-1
Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 1-0

Κυριακή 21 Μαρτίου

Διαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας 1-3
Ιεράπετρα – Ιωνικός 1-2
Λεβαδειακός – Τρίκαλα 0-0
Χανιά – Ξάνθη 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ