Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League 2, Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σήμερα στις 15:00.

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 με την εξ αναβολής αναμέτρηση του Απόλλων Λάρισας με την Δόξα Δράμας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης η οποία έπληξε την Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια«.

Ο Απόλλων Λάρισας του Κώστα Φρατζέσκου, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή στοχεύει στην τρίτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα η οποία θα του δώσει την δυνατότητα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Τα μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των «κυανόλευκων» είναι οι τιμωρημένοι Μπάλλας και Λίταινας.

Τέλος, από την άλλη, η Δόξα Δράμας του Θανάση Κολιτσιδάκη, προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων της και να μπει στο κόλπο για την διεκδίκηση της 6ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Εκτός πλάνων για την ομάδα της Δράμας έχουν τεθεί οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Αγγελόπουλος, Ηλιάδης, Αγιώτης και οι Μενσά, Νιμπά, ενώ οι Κουκόλης και Βάντερσον εξέτισαν τις ποινές τους και επέστρεψαν στην αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ