Πήρε «ανάσα» με τον Αθανασιάδη ο Απόλλων Λάρισας (1-0)

Πήρε «ανάσα» με τον Αθανασιάδη ο Απόλλων Λάρισας (1-0)

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με σκορ 1-0 της Δόξας Δράμας και προσπέρασε τους «μαυραετούς» στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στις νίκες, αφού, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League 2, επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και με την 4η εφετινή νίκη του ανέβηκε στην 8η θεση με 18 βαθμούς.

Ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης χάρη σε τέρμα (σουτ) του Στέφανου Αθανασιάδη στο 29΄ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό ώστε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στην άλλη πλευρά, οι «μαυραετοί», μετά από δύο σερί νίκες υπέστησαν την 9η ήττα τους στο πρωτάθλημα και έτσι παρέμειναν στην 9η θέση με 17 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο (89′ Τζοβάρας), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (71′ λ.τ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Καμπέρης (78′ Γκόλιας).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης (67′ Βάντερσον), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Χάμοντ (90’+1′ Νιολάκης), Μπολάκης (85′ Φυτόπουλος), Κουτσιανικούλης (85′ Μπελεβώνης), Άντερσον, Μπαράνκο (67′ Σαμπανίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ