Διαγόρας Ρόδου – Λεβαδειακός 0-4

Διαγόρας Ρόδου – Λεβαδειακός 0-4

Με δύο γκολ του Ιωάννη Κωστή, ο Λεβαδειακός πέρασε με το επιβλητικό 4-0 από τη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα και πάτησε ξανά κορυφή!

Σόου Κωστή στα τελευταία λεπτά και νίκη κορυφής για τον Λεβαδειακό που κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 του Διαγόρα Ρόδου, σκοράροντας τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Δύο γκολ σε δέκα λεπτά ο Κύπριος επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό, από ένα γκολ ο Πολέτο και ο Θεοχάρης. Επιστροφή στην κορυφή για τους φιλοξενούμενους που έπιασαν στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς τον Ιωνικό που παίζει αύριο με την Παναχαϊκή.

Κακός ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου, με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να βρίσκει τη μεγάλη φάση του παιχνιδιού. Η ιστορία του δεύτερου ημιχρόνου, είχε διαφορετικό φινάλε, με την ομάδα της Λιβαδειάς να φτάνει σε ένα όχι και τόσο εύκολο διπλό, παρά την έκταση του σκορ…

Χρειάστηκε μία τρομερή εμφάνιση του Ιωάννη Κωστή, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό άνοιξε το σκορ στο 74ο λεπτό και ξεκλείδωσε την άμυνα του Διαγόρα, γράφοντας το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κύπριος διπλασίασε τα τέρματα, κάνοντας το 2-0 για τον Λεβαδειακό.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, με τον Πολέτο και τον Θεοχάρη να διαμορφώνουν το τελικό 4-0 για την ομάδα της Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ