Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0

Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0

Με γκολ του Μπέκα Μικελτάντζε, η Ξάνθη κατάφερε να πάρει το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη με 1-0 και να τον προσπεράσει στη βαθμολογία της Super League 2.

Νίκη… χρυσάφι για την Ξάνθη! Οι Ακρίτες κατάφεραν να πάρουν το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0. Μία νίκη που ανέβασε την Ξάνθη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έριξε τον Εργοτέλη στην 4η θέση της βαθμολογίας και να χάνει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους Κρητικούς που δείχνουν να βρίσκονται σε κρίση.

Το γκολ του Μπέκα Μικελτάντζε ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία τους και πήραν τους τρεις μεγάλους βαθμούς.

Αθόρυβο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως τα μετόπισθεν τους και την Ξάνθη να απειλεί δύο φορές, χωρίς ωστόσο να βάζει σε κίνδυνο τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ακρίτες ανέβασαν τον ρυθμό και απείλησαν και πάλι στα πρώτα λεπτά. Το γκολ τελικά για την Ξάνθη ήρθε στο 67ο λεπτό, με τον Μπέκα Μικελτάντζε να ευστοχεί και να γράφει το 1-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη και να αφήνουν πίσω τον Εργοτέλη στη βαθμολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ