Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά (0-2, vid)

Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά (0-2, vid)

Τα Χανιά επικράτησαν με 2-0 των Τρικάλων εκτός έδρας για την 17η αγωνιστική της Superleague 2 και ανέβηκαν στην 6η θέση με 25 βαθμούς.

Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη (0-0), τα Χανιά επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας τα Τρίκαλα και ανέβηκαν στην 6η θέση.

Οι Κρητικοί «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, έφτασαν έτσι τους 25 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από τον Διαγόρα Ρόδου (26 β.) και στο -3 από τον Εργοτέλη (28 β.). Από την άλλη, η ομάδα των Τρικάλων παρέμεινε στην 10η θέση με 16 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά, απείλησαν στο 3′ με τον Μπραμπίγια και πήραν το προβάδισμα με τον Καρλίτο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να νικάει τον Γιακουμή από κοντά για το 0-1 στο 10′.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο αργότερα. Στο 24′, ο Καρλίτος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντρα στον Ζώγκο και στη συνέχεια ο Βασιλόγιαννης από κοντά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά τα Χανιά συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό και έτσι κατάφεραν να φύγουν από τα Τρίκαλα με τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τρίκαλα: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46’ Πιαστόπουλος), Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (65’ Πανίδης), Ευθυμίου, Καρουγκάλ (46’ Ελευθερίαδης), Κεχαγιάς (46’ Πέλκας)

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Καμαρά, Δημητριάδης (59’ Παναγιωτούδης), Πλέγας, Καρλίτο, Μπαρμπίγια (70’ Βρεττός), Βασιλόγιαννης (86’ Ζιούλης), Διαμαντόπουλος (70’ Μασένα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ