Έμειναν στο 1-1 Παναχαϊκή και Εργοτέλης – Νίκη για τα Χανιά (2-1)

Έμειναν στο 1-1 Παναχαϊκή και Εργοτέλης – Νίκη για τα Χανιά (2-1)

Εργοτέλης και Παναχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην Πάτρα, όπως και ο Καραϊσκάκης με τη Δόξα Δράμας, ενώ με νίκη προχώρησαν τα Χανιά επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Η 21η αγωνιστική της Superleague 2 ολοκληρώθηκε με το πρόγραμμα να περιελάμβανε τρεις αναμετρήσεις, στο δεύτερο πιάτο του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή, παραμένοντας όμως στη ζώνη των play-off, τη στιγμή που οι Πατρινοί βρίσκονται οριακά εκτός. Στην ισοπαλία (1-1) έμεινα και η αναμέτρηση του ΑΟ Καραϊσκάκη με τη Δόξα Δράμας, ενώ τη νίκη πήραν τα Χανιά, κόντρα στον Απόλλων Λάρισας με σκορ 2-1.

Παναχαϊκή-Εργοτέλης 1-1

Ο Εργοτέλης που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα play-off, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αραβίδη, ο οποίος μόλις στο 13′ έκανε το 1-0 για τους Πατρινούς.

Οι Κρητικοί όμως δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και τελικά βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν σε 1-1, πριν το ημίχρονο, χάρη σε γκολ του Κονράαντ στο 31′.

Χανιά-Απόλλων Λάρισας 2-1

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, καθώς τότε μπήκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε για τα Χανιά ο Μπαμπρίγια στο 8′, για να ισοφαρίσει ο Ομπράντοβιτς τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τριανταφυλλάκος στο 16ο λεπτό.

Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας 1-1

Στο ντέρμπι για τη μάχη της παραμονής, τίποτα αξιόλογο δεν συνέβη στα πρώτα 45 λεπτά, με το δεύτερο ημίχρονο να περιλαμβάνει και τα δύο τέρματα που σημειώθηκαν.

Αρχικά 0 Θεολόγου στο 68′ άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες, όμως η Δόξα, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, κάνοντας το 1-1 με τον Σαμπανίδη στο 87′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ