Μεγάλο διπλό για την ΑΕ Καραϊσκάκης (2-4), ηττήθηκε και υποβιβάστηκε ο ΟΦΙ (1-0)

Μεγάλο διπλό για την ΑΕ Καραϊσκάκης (2-4), ηττήθηκε και υποβιβάστηκε ο ΟΦΙ (1-0)

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά «πάτησε» την Δόξα Δράμας (2-4), ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας ηττήθηκε από τον Απόλλων Λάρισας (1-0) και υποβιβάστηκε μαθηματικά.

Τεράστιο διπλό πανηγύρισε ο ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Απόλλων Λάρισας με ολική ανατροπή σε χρόνο… ρεκόρ (2-4) και έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας υπέστη ακόμη μια ήττα από τον Απόλλων Λάρισας (1-0) και σφράγισε τον υποβιβασμό της. Την ίδια ώρα, η αδιάφορη βαθμολογικά Παναχαϊκή επικράτησε των Τρικάλων (2-1).

Η νίκη του Καραϊσκάκη στη Δράμα σε συνδυασμό με την ήττα που υπέστησαν τα Τρίκαλα στην Πάτρα, δίνουν μεγάλο ενιδαφέρον στα μάχη για την παραμονή, καθώς πλέον τρεις ομάδες στοιβάζονται από τους 25 μέχρι τους 23 βαθμούς και απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι στη Δράμα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Σαμπανίδη και πη΄γαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ. Στην επανάληψη παρότι το ματς ήρθε στα ίσια με γκολ του Ναζίμ στο 60′, εκείνοι πήραν ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Πινδώνη στο 70′. Ωστόσο, η ομάδα της Άρτας έκανε την ολική ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη σε τρία γκολ των Μπρέμπο (80′), Βακενβάι (81′) και Δούμτσιο (84′), που διαμόρφωσαν το τελικό 2-4

Από εκεί και πέρα, στην Λάρισα η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ πήρε το προβάδισμα, το οποίο υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού (1-0), ενώ στην Πάτρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδόπουλο (13′), διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μπάτροβιτς (20′) και οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Σκόνδρα (35′) και να διαμορφώσουν το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ