Μοιρασιά στα Τρίκαλα (1-1), έχασε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕ Καραϊσκάκης (2-2)

Μοιρασιά στα Τρίκαλα (1-1), έχασε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕ Καραϊσκάκης (2-2)

Τα Τρίκαλα στο ντέρμπι παραμονής με τη Δόξα Δράμας ήρθαν ισόπαλα με 1-1, ενώ ο Απόλλων Λάρισας γλίτωσε την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης στο φινάλε με γκολ του Αθανασιάδη (2-2). Τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η παραμονή.

Τρίκαλα και Δόξα Δράμας ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στη θεσσαλική πόλη και θα παλέψουν για την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική αφού έμειναν στο +2 και οι φιλοξενούμενοι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ όσον αφορά την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ γύρισε το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, κατάφερε να μην το κερδίσει. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα από την Άρτα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στη Λάρισα, αλλά δέχτηκε γκολ στο φινάλε από τον Απόλλωνα για το τελικό 2-2 παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, η Παναχαϊκή πέρασε με 3-2 από την έδρα του υποβιβασμένου ΟΦ Ιεράπετρας.

Στο ματς των Τρικάλων με τη Δόξα, ο Μαυριάς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους είχε δώσει προβάδισμα στους Δραμινούς, με τα Τρίκαλα να ισοφαρίζουν στο 48′ με τον Σταματή. Από την άλλη στο παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με την ΑΕ Καραϊσκάκη, οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Σέχου στο 32′, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε και τέρματα των Λόβριτς-Βακενβάι (84′-86′) έφεραν… τούμπα το σκορ. Παρόλα αυτά, ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 88ο λεπτό ισοφάρισε και αναγκάζει την ομάδα της Άρτας πλέον να θέλει μόνο νίκη τελευταία αγωνιστική και να μην κερδίσουν Δόξα Δράμας ή Τρίκαλα.

Τέλος στην αναμέτρηση του ΟΦ Ιεράπετρας με την Παναχαϊκή το πρώτο ημίχρονο ήταν άσφαιρο, όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 51′ ο Βουό έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς, με τους Μπάτροβιτς (55′), Γιούση (83′) να υπογράφουν την ανατροπή για τους Πατρινούς. Παρόλα αυτά, η Ιεράπετρα τρία λεπτά μετά έφερε το σκορ εκ νέου στα ίσα με τον Κοτόπουλο, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάτροβιτς σκόραρε εκ νέου για το τελικό 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-1
Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης 2-2
Ιεράπετρα – Παναχαϊκή 2-3

Η βαθμολογία των play out (26 αγωνιστικές):

Παναχαϊκή 37
Απόλλων Λάρισας 29
Τρίκαλα 26
Δόξα Δράμας 25
ΑΕ Καραϊσκάκης 24
ΟΦ Ιεράπετρα 17

Η επόμενη αγωνιστική (τελευταία):

Τρίτη 18 Μαΐου (15:30)
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦ Ιεράπετρας
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας
Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ