Ο Ιωνικός στη Super League με μυθική σφαγή Εργοτέλη – Αυτοκτονία Λεβαδειακού, στα μπαράζ η Ξάνθη (Vids)

Ο Ιωνικός στη Super League με μυθική σφαγή Εργοτέλη – Αυτοκτονία Λεβαδειακού, στα μπαράζ η Ξάνθη (Vids)

Ο Ιωνικός με ανατροπή... δια χειρός Φωτιάς επανήρθε στη Superleague νικώντας 2-1 τον Εργοτέλη. Η Ξάνθη πήρε το δεύτερο εισιτήριο και επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού.

Με ένα τρόπο που παρέπεμπε σε όλα όσα… έχει κάνει φέτος στη Superleague 2, o Ιωνικός επανήρθε στη Superleague επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη στη Νίκαια, με τον διαιτητή Φωτιά να παίζει καθοριστικό ρόλο στο ματς…

Ο Εργοτέλης τόλμησε να προηγηθεί με τον Κοκίνη στο 60′ και κάπου εκεί άρχισαν οι ομορφιές… Αφού προηγουμένως στο ημίχρονο ο Φωτιάς δέχτηκε τις… νουθεσίες του προπονητή Σπανού και άλλων ανθρώπων του Ιωνικού, έπειτα άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες με ανύπαρκτη αποβολή του Τσέλιου, αγνόησε φάουλ στον γκολκίπερ Κατσημήτρο στην ισοφάριση, ο δεύτερος βοηθός του έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Κοκίνη και στις καθυστερήσεις απέβαλλε και τον Πέΐο, για να τελειώσει το ματς.

Για την ιστορία, τον Φωτιά συνεπικούρησαν οι Μουμίν και Μάναλης, οι οποίοι σκόραραν τα δύο γκολ των Νικαιωτών για την ανατροπή.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, η Ξάνθη πήρε το εισιτήριο για το μπαράζ με τον Παναιτωλικό και θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Superleague. Η ακριτική ομάδα με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στα Πηγάδια, χάρη σε πλασέ του Έμπερτ στο 74′ και τερμάτισε δεύτερη.

Τέλος, στο τρίτο και αδιάφορο παιχνίδι της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Off, τα Χανιά επικράτησαν 2-0 του Διαγόρα στην Κρήτη με τέρματα των Σουντουρά και Μπραμπίγια.

Η τελική βαθμολογία

  1. Ιωνικός 53
  2. Ξάνθη 51
  3. Λεβαδειακός 50
  4. Εργοτέλης 48
  5. Χανιά 42
  6. Διαγόρας 30

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 74′ Έμπερτ 

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου (49′ Δημούτσος), Μικελτάτζε (26′ Σιατραβάνης), Τάτος (65′ λ.τ Σχρόιγεν), Πέτροβιτς, Καπνίδης (49′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ, Παντελιάδης (65′ Θυμιάνης), Ντίνας.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (39′ λ.τ Μεχία), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Κονέ (79′ Νίκας), Νίλι, Πολέτο (62′ Ενομό), Συμελίδης (79′ Τζιώρας), Μυτίδης (62′ Μπιανκόνι).

Ιωνικός – Εργοτέλης 2-1

ΣΚΟΡΕΡ: 74′ Μουμίν, 81′ Μάναλης / 60′ Κοκκίνης 

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Σινγκ (67′ Πλατέλλας), Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης (22′ λ.τ Μουστάκης (67′ Μάναλης), Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ματσούκας, Ρόλε, Κουϊρουκίδης (67′ Κάστρο).

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (65′ Ποζατζίδης), Πέϊος, Τσέλιος, Κόλα, Άμπι (54′ Μπουτσάκης), Μπουρσέλης (84′ Πατρινός), Κόνραντ (54′ Κοκκίνης), Μανουσάκης (84′ Κούατενγκ).

Χανιά – Διαγόρας 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 18′ Σουντουρά, 64′ Μπραμπίγια 

Χανιά (Παπαδόπουλος): Λαμπίρης, Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζιούλης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (71′ Μιφτάρι), Κάρλος, Σουντουρά (63′ Διαμαντόπουλος), Μπραμπίγια (76′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (63′ Καρτσαμπάς), Κάσσος.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης (70′ Κοντογιάννης), Δημήτρουλας, Νάτσης, Καρατάσιος, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας (70′ Χότζα), Τσιαντούλας (46′ Μπαστακός), Κάκκο (90+2′ Αυγενικού), Σμυρλής (60′ Κοντοχρήστος), Γεωργίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ