Ξάνθη: Ανακοίνωσε προπονητή και δύο μεταγραφές.

Ξάνθη: Ανακοίνωσε προπονητή και δύο μεταγραφές.

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τον Ζάιμε Μονρόι ως νέο τεχνικό, καθώς και τους Ηλία Τσέλιο και Δημήτρη Ουνγιαλίδη

Νέος προπονητής της Ξάνθης είναι ο 38χρονος  Ζάιμε Μονρόι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός στην ομάδα της Λιντς U23.

Ο Ζάιμε Μονρόιέχει εργαστεί ως σκάουτερ στην Πόρτο με σκοπό την ανακάλυψη ταλαντούχων νεαρών παικτών για την πορτογαλική ομάδα.

Ακόμα την σεζόν  2012-2013 εργάστηκε ως Τεχνικός Διευθυντής των Σχολών ποδοσφαίρου της Μίλαν στην Μαδρίτη.

Μαζί με την ανακοίνωση του προπονητή η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας της με τους δύο νέους ποδοσφαιριστές τον Ηλία Τσέλιο και τον Δημήτρη Ουνγιαλίδη.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ξάνθης:

Ο Jaime Monroy είναι ο νέος Head Coach του ΑΟΞ!

Η διοίκηση καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Jamie Monroy στην ομάδα της Ξάνθης και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση!

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ηλία Τσέλιο και Δημήτριο Ουνγιαλίδη.

Ο Ηλίας Τσέλιος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του κέντρου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος αρχικά στα τμήματα υποδομής της και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Εργοτέλη με τον οποίο πραγματοποίησε πάνω από 90 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εκπροσωπώντας την χώρα μας στις κατηγορίες (U-19 και U-17).

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1994 στην Κοζάνη. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Ζακύνθου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία σε Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια, ΝΠΣ Βόλος και Χανιά.

Ευχόμαστε στους νέους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ καλή επιτυχία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων που έχουν θέσει.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ