Ηρακλής: Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συνεισφορά στην αδειοδότηση (pic)

Ηρακλής: Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συνεισφορά στην αδειοδότηση (pic)

Ο Ηρακλής συγκέντρωσε τα χρήματα της εγγυητικής για να μπορεί να λάβει μέρος στη Σούπερ Λιγκ 2 και ο ερασιτέχνης έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο του για τη βοήθεια στην προσπάθεια αυτή.

Ο Ηρακλής εξασφάλισε τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής που απαιτούνταν για να εξαγοράσει το ΑΦΜ της Τριγλίας και να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά τη σεζόν 2018-2019. Ο ερασιτέχνης σε ανακοίνωση του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την πολύτιμη βοήθεια τους στη διαδικασί αυτή.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τεράστια υπερηφάνεια και συγκίνηση ενημερώνουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι σήμερα κατατέθηκαν τα χρήματα για την εγγυητική επιστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Ίσως στην ενημέρωση μας αυτή θα έπρεπε να απευθυνθούμε σε όλους αυτούς που έκαναν τα πάντα για να αποτύχει το εγχείρημα μας, όμως πραγματικά μια τέτοια μέρα θα ήταν έγκλημα να λερώσουμε τη χαρά μας μιλώντας γι’ αυτούς.

Θα απευθυνθούμε λοιπόν μόνο στο λαό του ΗΡΑΚΛΗ και θα τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί πέρα από κάθε πρόβλεψη, πέρα από κάθε λογική κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε έναν και έναν και μία μία ξεχωριστά, όχι γιατί εξασφαλίστηκε η εγγυητική επιστολή της ομάδας, αλλά γιατί με την στάση σας γκρεμίσατε για άλλη μια φορά όλα τα στερεότυπα που έχουνε «φιλοτεχνηθεί» τα τελευταία χρόνια και μας αναφέρουν ως λίγους, ως αποσυσπειρωμένους , ως τζαμπατζήδες.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί γκρεμίζοντας αυτούς του μύθους, ο δρόμος προς το επόμενο βήμα, δηλαδή την εξεύρεση επενδυτή που θα αναλάβει τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ γίνεται ακόμα πιο σύντομος και ελπίζουμε πολύ άμεσα να είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έφτασε στο τέλος του !!!

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!!!

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ