Απίστευτο: Ο Πιερικός θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Σβεν Γκόραν Έρικσον

Απίστευτο: Ο Πιερικός θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Σβεν Γκόραν Έρικσον

Ο Πιερικός θέλει να ρίξει «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να φέρει στον πάγκο της ομάδας τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Βόμβα μεγατόνων θέλει να ρίξει ο Πιερικός στο ελληνικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο. Η ομάδα από την Κατερίνη βρίσκεται, σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα «expressen.se», σε συζητήσεις με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, για να τον φέρει στον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Σύμφωνα με αρκετές διαφορετικές πηγές, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν».

Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και το κλίμα είναι θετικό, με τον Έρικσον να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στον Πιερικό, ο οποίος θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Superleague 2.

Ο 73χρονος Σουηδός προπονητής έχει καθοδηγήσει μεταξύ άλλων τις Γκέτεμποργκ, Μπενφίκα, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Λέστερ, ενώ έχει βρεθεί στο πάγκο των εθνικών ομάδων της Αγγλίας, του Μεξικού και της Ακτής Ελεφαντοστού. Τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η εθνική των Φιλιππίνων, ενώ από τις 25 Ιανουαρίου 2019 είναι ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ