Ο Ηρακλής επέστρεψε – «Στόχος η συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία»

Ο Ηρακλής επέστρεψε – «Στόχος η συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία»

Με την συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, ο Ηρακλής οριστικοποίησε την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ηρακλής είναι και πάλι εδώ. Ο «Γηραιός» επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και επίσημα, καθώς υπογράφτηκε σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας με την Τρίγλια.

Η συμφωνία για τις δύο πλεύρες οριστικοποιήθηκε με την συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, με τον Ηρακλή να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Φώτη Θέο, ενώ η Τρίγλια από τον Μάκη Ευγενίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Θέος: «Στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Με σοβαρότητα και συνέπεια, χωρίς εγωισμούς να προχωρήσουμε τον Ηρακλή της επόμενης μέρας. Οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή θα είναι στην Μίκρα. Ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο και σύμβολο του θα είναι ο Ημίθεος. Θα το πω για άλλη μια φορά είναι τιμή να είσαι πρόεδρος στο ΓΣ. Μεγάλη ευλογία αυτό που ζω το τελευταίο διάστημα, μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς αυτόν τον σύλλογο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα χρόνια που προηγήθηκαν: «Οι δυσκολίες υπήρχαν από την πλευρά μας σαν Ηρακλής. Από το 2012 ο ΓΣ Ηρακλής δεν είχε ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής ήταν αναγκασμένος να επιλέξει έναν από τους δύο δρόμους. Είτε να ξεκινήσει από την τελευταία κατηγορία, είτε να εξαγοράσει ΑΦΜ. Το πρώτο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω πολλών ετών μεγάλης φθοράς και ανταπόκρισης κόσμου. Να κάνουμε κάτι όσο το δυνατόν γίνεται ψηλότερα, γιατί στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία».

Από την μεριά του, ο Μάκης Ευγενίου δήλωσε: «Είναι μια μέρα στην οποία η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη. Ξεκινήσαμε στην Τρίγλια πριν τέσσερα χρόνια, δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Κάποια ωραία πρέπει να φτάνουν σε ένα τέλος. Πολλοί λόγοι μας οδήγησαν να αφήσουμε την ομάδα να πορευτεί μέσα από μια πιο δυνατή οντότητα όπως ο Ηρακλής. Δεν είμαι Ηρακλής, αλλά πάντα σαν Μακεδόνας τον υποστήριζα.

Να ευχηθώ στους ανθρώπους του Ηρακλή, καλή συνέχεια, το καλύτερο. Όπου μας ζητηθεί θα είμαστε δίπλα τους. Θα είμαστε πάντα δίπλα ηθικά αλλά η εμπλοκή μας δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρέπει να είναι».

Στο τέλος, το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονικής, Μάκης Κυριζίδης, ο οποίος μετέφερε τη στήριξη του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στο νέο αυτό εγχείρημα: «Θα είμαστε δίπλα σε κάθε βοήθεια που μας ζητηθεί με κάθε μέσο, προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται»,

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ