Η ΑΕΚ Β΄ ξεκίνησε την προετοιμασία της

Η ΑΕΚ Β΄ ξεκίνησε την προετοιμασία της

Η ΑΕΚ Β΄ ξεκίνησε την προτοιμασία ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στο πρωτάθλημα της Superleague 2, με την πρώτη προπόνηση που έγινε στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ Β΄ μπήκε και επίσημα στους ρυθμούς της νέας σεζόν, η οποία θα την βρει στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης πραγματοποίησε τον αγιασμό στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και εν συνεχεία έκανε την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Αναλυτική η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Η ΑΕΚ Β μπήκε στο γήπεδο! Η ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη σεζόν 2021-22, άρχισε την προετοιμασία της στα Σπάτα και η σημερινή πρώτη προπόνησή της ήταν ιστορική.

Μετά τον αγιασμό που έκανε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Δημήτριος Μπάτρης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάτων, η νεοσύστατη ομάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και των συνεργατών του. Αυτοί είναι: είναι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και μέχρι πρότινος προπονητής των Ακαδημιών Μιχάλης Παυλής, ενώ ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία με την ΑΕΚ, ο Διονύσης Χιώτης, είναι προπονητής τερματοφυλάκων. Γενικός αρχηγός της ομάδας είναι ο Ηλίας Ατματσίδης που μεγαλούργησε για μια δεκαετία (1992-2002) κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και τα τελευταία χρόνια την υπηρετεί με άλλες ιδιότητες.

Στο επιτελείο της ΑΕΚ Β ανήκουν επίσης οι γυμναστές Ανδρέας Φουσέκης και Ιγνάτιος Σακελλαρίδης, ο γιατρός Πίνδαρος Κακκαβάς, ο φυσικοθεραπευτής Διονύσης Εγκαρχος, ο αναλυτής Στράτος Παρούσης και ο φροντιστής Δημήτρης Μανίτσας. Τιμ μάνατζερ είναι ο Πάνος Πολίτης.

Στην πρώτη προπόνηση ήταν παρόντες οι ποδοσφαιριστές: Αγγελος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης (τερματοφύλακας) Μανώλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννούτσος, Γιώργος Κορνέζος, Θανάσης Κώτσιος, Γιώργος Μαντζουρανάκης, Μιχάλης Μπούσης, Κώστας Σταμούλης (αμυντικοί) Χρήστος Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Γιάννης Κορομηλάς, Πάρης Μπάμπης, Μανώλης Τσιόκρης, Γιάννης Πιτιλάκος (μέσοι) Παναγιώτης Γεωργέας, Αλέξης Γκολφίνος, Πέταρ Καρακλάιτς, Γιάννης Ιατρούδης, Αποστόλης Χριστόπουλος, Μιχάλης Κοσίδης και Ευθύμης Χριστόπουλος (επιθετικοί). Δεν προπονήθηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμών ο αμυντικός Στέφανος Κάτσικας και ο μέσος Λαέρτ Πάπα. Αύριο και μεθαύριο η ομάδα θα κάνει πρωινές προπονήσεις, ενώ την Κυριακή θα προπονηθεί πρωί και απόγευμα.

Παρών στην προπόνηση ήταν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου που καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους τα εξής: «Είμαστε μία ομάδα που ξεκινάει σήμερα και, παρ’ όλο που λέγεται ΑΕΚ Β, εκπροσωπεί έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Ξέρετε σε τι ομάδα έχετε έρθει και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας. Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία. Εμείς θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε».

Ο γενικός αρχηγός Ηλίας Ατματσίδης δήλωσε: «Η ΑΕΚ β είναι ένα νέο εγχείρημα το οποίο πρέπει να βοηθήσουμε όσοι όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Δεν αρκεί να δώσουμε το 100%. Πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι για αυτή την ομάδα που θα φέρει το σήμα της ΑΕΚ και θα εκπροσωπεί αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που όλοι αγαπάμε. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε να αναδειχτούν δικά μας παιδιά που στο μέλλον θα στελεχώσουν και την πρώτη ομάδα. Πρέπει να δώσουμε στα παιδιά όλη την αγάπη μας και όλη την προσοχή μας. Καλή σεζόν με υγεία».

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος
 δήλωσε: «Εγκάρδια εύχομαι υγεία προς όλα τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου. Η αποστολή μας να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά και συνολικά την ομάδα είναι απαιτητική και ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό κίνητρο».

Την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησε και ο scout της ΑΕΚ Στάθης Ταυλαρίδης.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ