Η Καβάλα σε χέρια Ιρανοκαναδού

Η Καβάλα σε χέρια Ιρανοκαναδού

Ο Ιρανοκαναδός, Άλεξ Χαντιτάτζι θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Καβάλας, με την νυν διοίκηση των Αργοναυτών να έχουν υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας.

Η Καβάλα αλλάζει εποχή. Η νυν διοίκηση των Αργοναυτών είχε συνάντηση με τον Ιρανοκαναδό Άλεξ Χαντιτάτζι και οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας, ώστε να περάσει το πλειοψηφιακό πακέτο στα χέρια του νέου επενδυτή.

Αυτή τη στιγμή, για την Καβάλα προέχει να πάρει πιστοποιητκό συμμετοχής για την Superleague 2, αν και τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν την ευνοούν.

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι γεννήθηκε στο Ιράν το 1977 και μετανάστευσε στον Καναδά το 2001, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Εκεί άρχισε σιγά σιγά να αναπτύσει τα επενδυτικά του πλάνα και τελικά καταστάλαξε στην ενασχόληση με τον τομέα των στεγαστικών δανείων.

Ο Χαντιτάτζι βρέθηκε στην Καβάλα και έστειλε το μήνυμά του για αυτό το νέο ξεκίνημα, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram: «Συναρπαστική μέρα! Κάποια στιγμή στη ζωή μου πουλούσα χοτ ντογκ έξω απο τα αθλητικά γήπεδα για να πληρώσω το σχολείο μου. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να υποστηρίξω την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου από την αγαπημένη μου Καβάλα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος της μεγάλης πόλης της Καβάλας! Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ