Ανακοίνωσε Γκινσάρι η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Γκινσάρι η Ξάνθη

Η Ξάνθη ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μολδαβού μεσοεπιθετικού, Ράντου Γκινσάρι.

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Ξάνθη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του διεθνούς Μολδαβού μεσοεπιθετικού, Ράντου Γκινσάρι.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Radu Ginsari. Ο 29χρονος Μολδαβός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μεσοεπιθετικού ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στα πλάγια. Διεθνής σε 39 παιχνίδια με το ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με το οποίο έχει σημειώσει και 7 γκολ.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Μολδαβίας με την Σερίφ Τίρασπολ (2016, 2017) και τρία κύπελλα, το 2014 με την Ζιμπρου Κισινάου, το 2015 και το 2017 με την Σερίφ, ενώ με την τελευταία το 2015 είχε πανηγυρίσει και το Σούπερ Καπ.

Ακολούθησαν οι επιτυχίες στο Ισραήλ με την Χάποελ Χάιφα με την κατάκτηση κυπέλλου και Σούπερ Καπ το 2018, και το πρωτάθλημα με την Κρίλια Σοβέτοφ Σαμαρα από την 2η Κατηγορία της Ρωσίας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην 1η κατηγορία Μολδαβίας με την Μιλσαμι Ορχέι και σε 7 παιχνίδια είχε 6 γκολ και 2 ασίστ, όντας πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. RADU, καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ