Με «τεσσάρα» φιλοδώρησε τον Ρήγα Φεραίο η ΑΕΚ Β’

Με «τεσσάρα» φιλοδώρησε τον Ρήγα Φεραίο η ΑΕΚ Β’

Η ΑΕΚ Β νίκησε 4-0 τον Ρήγα Φεραίο σε φιλικό που έγινε την Πέμπτη (2/9) στο Βελεστίνο

Θετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ Β’ στην φιλική της νίκη με 4-0 επί του Ρήγα Φεραίου, ομάδα Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έπιασε καλή απόδοση, έδειξε πως βελτιώνεται συνεχώς και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επικράτηση.

Το πρώτο γκολ πέτυχε με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Ιατρούδης στο 34′ που ξεκίνησε βασικός στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το δεύτερο σημείωσε στο 38′ ο νεοαποκτηθείς νεαρός Αμούρ με ωραίο κοντρολ και σουτ μέσα από την περιοχή. Το τρίτο τέρμα πέτυχε στο 43′ ο Κορομηλάς με πλασέ, μετά από παράλληλη πάσα του Πάρη Μπάμπη

Το 0-4, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε στο 59′ από σέντρα του Μιχάλη Μπούση και κεφαλιά του Χρήστου Γιούση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ Β νίκησε 4-0 τον Ρήγα Φεραίο (ομάδα Γ’ Εθνικής) σε φιλικό στο Βελεστίνο.

Η ΑΕΚ Β άνοιξε το σκορ στο 34′ με σουτ του Γιάννη Ιατρούδη έξω από την περιοχή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Γιαννούτσος έκανε μεγάλη μπαλιά στην επίθεση στον Γιανίς Αμούρ, ο οποίος με αριστερό σουτ έκανε δύο τα γκολ της ΑΕΚ. Το 0-3 ήρθε στο 43′ με κοντινό πλασέ του Γιάννη Κορομηλά μετά από παράλληλη πάσα του Πάρη Μπάμπη. Το 0-4 έγινε στο 59′ από σέντρα του Μιχάλη Μπούση και κεφαλιά του Χρήστου Γιούση.

ΑΕΚ: Γκίνης (73′ Μαρίνης) Σταμούλης (60′ Κάτσικας) Κώτσιος,  Γιαννούτσος, Μπούσης (73′ Αρβανίτης) Μουστακόπουλος (73′ Πιτιλάκος) Μπάμπης, Αμούρ (73′ Μαντζουρανάκης) Κορομηλάς (68′ Γεωργέας) Γιούσης, Ιατρούδης (68′ Γκολφίνος).

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βλιώρας, Φιλόσογλου, Σταματίου, Σούγγαρης, Γάρος, Γοδενόπουλος, Αγροκώστας Δ., Ρόκας, Χασάπης. Αγωνίστηκαν και οι Φούκης, Κουσκουριδας,  Αγροκώστας Γ, Τσιλίγκος Καρακίτσιος, Κίτσιος, Παπαδανιήλ, Καμπάς, Καραγιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ