Ευγενίου για Ηρακλή – «Πολλοί μνηστήρες, υπάρχουν λόγια αλλά καμία σοβαρότητα»

Ευγενίου για Ηρακλή – «Πολλοί μνηστήρες, υπάρχουν λόγια αλλά καμία σοβαρότητα»

Ο Στράτος Ευγενίου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες για τις μετοχές του Ηρακλή, ωστόσο απουσιάζει η σοβαρότητα στις προτάσεις.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τον Στράτο Ευγενίου να είναι πρόθυμος να πουλήσει τις μετοχές της Τρίγλιας, το ΑΦΜ της οποίας θα χρησιμοποιήσει ο «Γηραιός».

Ο πρόεδρος της Τρίγλιας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Metropolis για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά όπως τόνισε λείπει η σοβαρότητα στις προτάσεις των υποψήφιων επενδυτών.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Στράτος Ευγενίου:

Για το ότι επωμίζεται το βάρος για τον Ηρακλή της νέας σεζόν: «Εξακολουθώ και θα είμαι ο μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή, μάλλον στην Τρίγλια που θα γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα Ηρακλής, για να ξέρουμε τι λέμε. Είναι Ηρακλής. Η ομάδα θα γίνει Ηρακλής. Αυτή τη στιγμή στα χαρτιά η ομάδα είναι Τρίγλια για εύλογους λόγους. Δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά στην ομάδα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε μια προσπάθεια, η ομάδα θα γίνει Ηρακλής, όταν πρέπει, όπως πρέπει. Για να είναι δυνατό και να μην το καθαρίσει κάποιος τυχαίος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίγλια που μέσα στη χρονιά θα γίνει Ηρακλής».

Για το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών: «Οι μνηστήρες είναι πολλοί. Αν θέλω αύριο πουλάω τις μετοχές μου. Το θέμα ποιο είναι όμως; Αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος είμαι εγώ στην ποδοσφαιρική ομάδα και την τρέχουμε με τον Γ.Σ. Ηρακλής. Όποιος θέλει να αγοράσει την ομάδα, πρέπει να εγκριθεί από τον Γ.Σ. Ηρακλή πρώτα απ’ όλα. Να δείξει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει την ομάδα με αξιοπιστία και μετά θα έρθει από εμένα για να αγοράσει τις μετοχές στο ποσό που θα συμφωνήσουμε. Ο καθένας που ανοίγει συζήτηση Άγγλος, Γερμανός ή οποιοσδήποτε, από αυτούς βγαίνουν προς τα έξω. Δεν είναι σοβαρό. Σοβαρό είναι όταν κάποιος δώσει διαβεβαιώσεις στον Γ.Σ. Ηρακλής.

Ως σήμερα υπάρχουν λόγια και καμία σοβαρότητα. Ως εκ τούτου εγώ είμαι μεγαλομέτοχος και πορευόμαστε με τη συνεργασία με τον Γ.Σ. Ηρακλή. Αν δεν βρεθεί σοβαρός, με τον Ευγενίου και τον Γ.Σ. Ηρακλής θα προχωρήσει η ομάδα. Η προσπάθειά μου είναι να απεμπλακώ από το ποδόσφαιρο. Σοβαρότητα υπάρχει όταν μέσα σε μια εβδομάδα μπορείς να δείξεις τα οικονομικά στοιχεία. Να βρισκόμαστε και να γινόμαστε… Κοτσόβολος με δόσεις, δεν είναι σοβαρά πράγματα. Η ομάδα είναι σχεδόν στημένη για τη νέα σεζόν, στήθηκε από εμάς. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό το πράγμα».

Για το γιατί δεν μένει μέχρι τέλους από τη στιγμή που υπάρχει επικοινωνία με τον Γ.Σ. Ηρακλής: «Από την αρχή έχω πει και ποτέ δεν έχω δηλώσει ότι είμαι κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί ένας Ευγενίου να σηκώσει τον Ηρακλή. Δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Μπορώ να διαχειριστώ και να βοηθήσω ως ένα σημείο. Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος. Αν λέμε ψέματα θα μας φέρουν πίσω εκεί που ξεκινήσαμε. Δεν σημαίνει ότι προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε την ομάδα στον οποιονδήποτε. Αν είναι να δοθεί σε κάποιον η ομάδα, θα είναι το κατάλληλο άτομο».

Για τον στόχο της ομάδας φέτος: «Εξ αρχής είπαμε ότι θέλουμε να βάλουμε γερά θεμέλια ώστε όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η ονομασία Ηρακλής. Είναι μεταβατική χρονιά. Στη συνείδηση του κόσμου είναι Ηρακλής. Μένει το τυπικό όταν πρέπει για να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Έχουμε ζητήσει σαν ΠΑΕ Τρίγλια το Καυτανζόγλειο για έδρα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται αλλά πρέπει να γίνεται ένας αυστηρός έλεγχος στο ποιος θα μπει και πως θα μπει. Πρέπει να μπει σε γερές βάσεις ο Ηρακλής. Θα κάνουμε μια δυνατή παρουσία στη SL2, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να θέσουμε βάσεις για την ομάδα που θα γίνει για τα επόμενα 100 χρόνια και όχι για τα επόμενα 2».

Το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο: «Δεν πρέπει να έχει αβεβαιότητα για αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Σύντομα θα πάρει ο κόσμος αυτό που θέλει. Μη βιάζονται για πολλά πράγματα, όπως τις ονομασίες. Όλα θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο για να γίνουν σωστά. Δεν υπάρχει καμία πονηρή σκέψη. Να ενεργοποιηθεί ο κόσμος, αυτοί που αγαπούν τον Ηρακλή. Αυτοί θα μας δώσουν τη δύναμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ