Στον Παναθηναϊκό Β’ οι Δημητρίου-Τσιριγώτης

Στον Παναθηναϊκό Β’ οι Δημητρίου-Τσιριγώτης

Την απόκτηση των Δημητρίου και Τσιριγιώτη για τη Β' ομάδα, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Δύο ακόμη προσθήκες για την Β’ ομάδα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, το «τριφύλλι» γνωστοποίησε πως τόσο ο Νίκος Δημητρίου, όσο και ο Θοδωρής Τσιριγιώτης, θα φοράνε τα «πράσινα» για λογαριασμό της Β’ ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Δημητρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Ο Κύπριος μέσος εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Δημητρίου είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου 2002 στη Λευκωσία της Κύπρου. Ξεκίνησε στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σκληρά για την καθιέρωσή μου στην ομάδα.

Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, τις απαιτήσεις του συλλόγου και τις μεγάλες απαιτήσεις των φιλάθλων. Για μένα αποτελεί ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Θα δουλέψω για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών”, τόνισε ο Δημητρίου».

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει το δανεισμό για ένα έτος από τον Λεβαδειακό του Θόδωρου Τσιριγώτη. Ο Έλληνας επιθετικός εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Τσιριγώτης είναι γεννημένος στις 23 Ιουνίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, έπειτα πήγε στην ακαδημία του ΟΣΦΠ, ακολούθως στην Επισκοπή και έπειτα στον Λεβαδειακό.

“Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και νιώθω πολύ χαρούμενος. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά”, υπογράμμισε ο Τσιριγώτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ