Ισόπαλη χωρίς γκολ η ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Διαγόρα

Ισόπαλη χωρίς γκολ η ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Διαγόρα

Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΚ Β' κόντρα στην ομάδα της Ρόδου σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Δημοτικό Στάδιο Γλυκών Νερών.

Η ΑΕΚ Β’ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της και σήμερα έδωσε φιλικό αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στα Γλυκά Νερά.

Ο αγώνας έληξε δίχως γκολ, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να είναι κυριαρχική στο μεγαλύτερο μέρος, δίχως όμως να μπορέσεις να σκοράρει. Ο προπονητής της β’ ομάδας των κιτρινόμαυρων δεν είχε στην διάθεσή του τους διεθνείς Ευθ. Χριστόπουλος και Γερολέμου.

Η ΑΕΚ Β’ πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Κορνέζου στο 20′, Μπούση στο 40′ και του Ιατρούδη στο 51′, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ο Διαγόρας είχε ένα δοκάρι στο 10ο λεπτό σε σουτ του Ζούνη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης (88′ Κάτσικας) Κορνέζος (88′ Αρβανίτης) Γιαννούτσος (88′ Κώτσιος) Μπούσης (71′ Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος, Μπάμπης (88′ Πιτιλάκος) Αμούρ (82′ Γεωργέας), Απ. Χριστόπουλος (82′ Κορομηλάς) Γιούσης, Ιατρούδης (88′ Γκολφίνος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Μπίντσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Γιώργου, Παπαδόπουλος, Πίσπας, Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Σάιμπερτ. Αγωνίστηκαν και οι Σκαφίδας, Πασαλιμανιώτης, Μπούμπας, Λαμπίρης, Σεφκίετ, Ντος Σάντος, Παραστατίδης, Τάτσης, Αλνταίρ, Μπαστιανός, Τσιαντούλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ