Η Βέροια ανακοίνωσε τον Γιακουμάκη

Η Βέροια ανακοίνωσε τον Γιακουμάκη

Η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Ατρομήτου Πέτρου Γιακουμάκη για ένα χρόνο.

Η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Super League, ώστε να ενισχύσει την ομάδα που ως στόχο έχει την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης το τελευταίο διάστημα είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και Βέροια έκανε την έκπληξη και κατάφερε να του αποσπάσει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο 29χρονος επιθετικός τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Ατρόμητο με τον οποίο είχε καταγράψει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 37 συμμετοχές, ενώ είχε σκοράρει και τρία γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 3/7/1992 στο Ηράκλειο Κρήτης και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ατσαλένιο, με τον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια πριν πάρει μεταγραφή στον  Λεβαδειακό το 2014. Με την ομάδα της Βοιωτίας αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, ενώ από το 2019 ανήκε στον Ατρόμητο Αθηνών. Ο 29χρονος επιθετικός μετράει συνολικά 171 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague και το Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας σημειώσει 29 γκολ.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τη Βασίλισσα του Βορρά.

Καλώς ήλθες Πέτρο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ