Πήρε αναστολή ο Διαγόρας, παίζει με ΑΕΚ Β’ στην πρεμιέρα

Πήρε αναστολή ο Διαγόρας, παίζει με ΑΕΚ Β’ στην πρεμιέρα

Χαμογελά ο Διαγόρας μετά την ανάκληση της απόφασης της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού, δίνοντας αναβολή και χρόνο για να προσκομίσει δικαιολογητικά, εξέλιξη που του δίνει λογικά τη δυνατότηα να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Superleague 2 κόντρα στην ΑΕΚ

Αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες ώστε να αγωμιστεί ο Διαγόρας κανονικά στην πρεμιέρα της Superleague 2, κόντρα στην ΑΕΚ Β’ το Σάββατο (30/10)μετά την «αλλαγή πλεύσης της Επιτροπής Εοαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ δέχθηκε τη σχετική αίτηση της ροδίτικης ΠΑΕ και ανακάλεσε την προ διημέρου απόφασή της, περί ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Με τη νεότερη απόφασή της, η ΕΕΑ αναβάλλει την υπόθεση του Διαγόρα, δίνοντας στους ανθρώπους του συλλόγου, χρόνο για προσκόμιση πρόσθετων στοιχείων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα (25/10), η Επιτροπή απέρριψε την μεταβίβαση του 71,43% των μετοχών της ΠΑΕ Διαγόρας στην εταιρεία «RC CYCLES RACING L.T.D.» και παράλληλα ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής των Ροδιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ