Με Λάτσι στην Ρόδο η ΑΕΚ Β’ (pic)

Με Λάτσι στην Ρόδο η ΑΕΚ Β’ (pic)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε 20 ποδοσφαιριστές μαζί του για την πρεμιέρα της ΑΕΚ Β' στην Ρόδο με τον Διαγόρα και ο Ζίγκα Λάτσι είναι ένας από αυτούς.

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στην Super League 2 είναι η ΑΕΚ Β’. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο και στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του.

Σε αυτούς βρίσκεται ο Ζίγκα Λάτσι ο οποίος δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι της πρώτης ομάδας με τον Άρη κι έτσι θα βοηθήσει την ΑΕΚ Β’ σε αυτό το ξεκίνημά της.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ο Διαγόρας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ Β στη Super League 2 της σεζόν 2021-22 που κάνει σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο. Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν σήμερα το απόγευμα για τη Ρόδο και θα αγωνιστούν αύριο στις 3 μμ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που συμμετέχουν ομάδες Β (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και η ΑΕΚ Β είναι τοποθετημένη στον Β’ Ομιλο.

Μετά την τελευταία προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι Αγγελόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Λάτσι, Ραντόνια, Σταμούλης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ, Γεωργέας, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ