Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για την Κρήτη

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για την Κρήτη

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στην Super League είναι ο Παναθηναϊκός Β' που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Στη «μάχη» της Super League 2 ρίχνεται ο Παναθηναϊκός Β’ που στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη (30/10, 15:00). Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί και μοναδικές απουσίες για τον Γιάννη Βονόρτα αυτές των τραυματιών Πάνκα και Σερπέζη.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με πρωινή προπόνηση στο “Γεώργιος Καλαφάτης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β’ για το πρώτο παιχνίδι στην Super League 2, με τον ΟΦ Ιεράπετρας (30/10, 15:00).

Το πρόγραμμα της προπόνησης των Πράσινων είχε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και στατικές φάσεις.

Μοναδικές απουσίες ήταν αυτές των τραυματιών Πάνκα και Σερπέζη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιάννης Βονόρτας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την Κρήτη.

Αυτοί είναι οι: Χριστογεώργος, Σουρδής, Οικονομάκης, Βαγιαννίδης, Ρόμπι, Σιδεράς, Αντωνιου, Μαρτίνης, Σαντικάι, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Καρβούνης, Σέχου, Τσιριγώτης. Ματσαδές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ