Με Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ Β’ στο ματς με τον Ολυμπιακό

Με Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ Β’ στο ματς με τον Ολυμπιακό

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον στην αποστολή θα κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ Β' στη Superleague 2 κόντρα στον Ολυμπιακό

O ΠΑΟΚ Β’ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό Β’ εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2 και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατόπιν συνεννόησης και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και με τον Ίνγκι Ίνγκασον πήρε μαζί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τους ερυθρόλευκους και τον Ισλανδό αμυντικό.

Όπως αναφέρει και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο Ισλανδός μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω τραυματισμού αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα προκειμένου να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, για αυτό και βρίσκεται και στην αποστολή της β’ ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση με πρωινή προπόνηση στη Σουρωτή και το απόγευμα αναχωρεί αεροπορικώς για Αθήνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ταλιχμανίδη , Μπουργάνη, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τάχατο, Ίνγκασον , Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό, Φασίδη, Πανίδη, Γκορντεζιάνι, Γρόσδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ