Απίστευτο – Κι όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής της Super League 2

Απίστευτο – Κι όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής της Super League 2

Μετά από αναβολές επί αναβολών η Super League 2 ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αλλά όπως φαίνεται δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σύμφωνα με ανάρτηση του αντιπροέδρου του Εργοτέλη, Γιώργου Τουτζάρη, το πρωτάθλημα οδεύει προς διακοπή!

Μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα της Super League 2, με τη διοργανώτρια να ανακοινώνει μάλιστα σήμερα και το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ωστόσο όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό να έχουμε διακοπή.

Αυτό δήλωσε μέσω ανάρτησής του στα social media ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, με κύριο λόγο αυτής της εξέλιξης να είναι το ζήτημα με το τηλεοπτικό όπου ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 γι’ αυτό το θέμα.

Η ανάρτηση του Τουτζάρη:

«Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2. Όταν 4,5 εκ € είναι στα ταμεία των τραπεζών κ του κράτους, όταν ομάδες / εταιρείες έχουν μίνιμουμ 350 χιλ. μετοχικό κεφάλαιο (στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσό), όταν εδώ κ 3 μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές, ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές και ουσιαστικά τηρούν ότι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της 2ης κατηγορίας του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ