Ηρακλής – Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Βόλο

Ηρακλής – Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Βόλο

H προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Χρουσιέλ και Ναπολιτάνο, ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Κώστα Γεωργιάδη.

Ακόμα ο προπονητής του Ηρακλή θα έχει κανονικά στην διάθεση του και τον αρχηγό της ομάδας Άγγελο Παπαστεριανό, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κώστας Γεωργιάδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, καθώς ο Άγγελος Παπαστεριανός έχει εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα ο Ναπολιτάνο συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ και ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ θα είναι παρών στην αναμέτρηση στον Βόλο.

Οι «Κυανόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για τον Βόλο, όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ