Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’ 0-2 – Η «δήλωση» του Μπακάκη και το σοκ του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’ 0-2 – Η «δήλωση» του Μπακάκη και το σοκ του Σένκεφελντ

Ο Μπακάκης «σέρβιρε» η ΑΕΚ Β' εκτελούσε και κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού Β' με 2-0 για την 2η αγωνιστική της Super League 2! Σοκ με Σένκεφελντ στους «πράσινους», καθώς ο Ολλανδός αποχώρησε με τραυματισμό, έξι μήνες μετά την επιστροφή του

Ανώτερη και στην κορυφή του Νότιου ομίλου. Με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, η ΑΕΚ Β’ έφυγε με το διπλό από τη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού Β’, χάρη στα γκολ των Κοσίδη και Γιούση.

Δύο ασίστ από τον Μιχάλη Μπακάκη που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αγωνία στους «πράσινους» με τον Σένκεφελντ που αποχώρησε τραυματίας, προσθέτοντας έναν έξτρα «πονοκέφαλο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον αρχηγός της Ένωσης που ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που έκρινε το παιχνίδι για την ΑΕΚ Β’ με τις δύο ασίστ του σε Κοσίδη και Γιούση. Σε αναμμένα κάρβουνα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού που περιμένουν να μάθουν τα νεότερα για την κατάσταση του Ολλανδού στόπερ…

Καλύτερα μπήκε η ΑΕΚ Β’ στο παιχνίδι, έχοντας την υπεροχή στο πρώτο 20λεπτο. Η Ένωση δύο καλές στιγμές με τον Ραντόνια, ωστόσο δεν ήταν αρκετές για να βάλουν δύσκολα στον Ξενόπουλο. Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, έχοντας ως κύρια πηγή κινδύνου τον Βαγιαννίδη.

Στο 35′ ωστόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ που έκανε και την πρώτη του εμφάνιση μετά από έξι μήνες, τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και χρειάστηκε να αντικατασταθεί, αφήνοντας τη θέση του στον Αντωνίου.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει ανησυχία, καθώς ο Ολλανδός υπέστη διάστρεμμα και πλέον αναμένονται οι εξετάσεις, με το θετικό ωστόσο να είναι πως δεν πρόκειται για το πόδι που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες.

Στην αμέσως επόμενη φάση σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους. Ο Ντάρκο Γέβτιτς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έπιασε ένα γεμάτο σουτ από τα αριστερά, με τον Ξενόπουλο να βγάζει με υπερένταση σε κόρνερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα! Ο Μπακάκης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κοσίδης την έστειλε στα δίχτυα του Ξενόπουλου με ένα άψογο τελείωμα, γράφοντας το 1-0.

Και μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο γκολ η ΑΕΚ Β’, ωστόσο ο Ξενόπουλος σταμάτησε τον Μουστακόπουλο, διατηρώντας το 1-0. Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον αρχηγό της να δημιουργεί και πάλι και τον Γιούση να διαμορφώνει το τελικό 2-0, με την ομάδα του Οφρυδόπουλου να κάνει το 2×2 και να παραμένει στην κορυφή του Νότιου ομίλου της Super League 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Γ. Βονόρτας): Ξενόπουλος, Βαγιανίδης, Σένκεφελντ(36′ Αντωνίου), Ενγκμπακοτό(83′ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης(83′ Ρόμπι), Σέχου, Καρβούνης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης(83′ Ματσαβές), Ηλιάδης

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Μπακάκης, Μπάμπης(68′ Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γέβτιτς, Γιούσης, Ραντόνια(87′ Σταμούλης), Κοσίδης(87′ Ιατρούδης)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ