Κοσίδης – «Σκαλοπάτι για την πρώτη η ομάδα η ΑΕΚ Β’ – Θα ήθελα να μοιάσω στον Λεβαντόφσκι» (vid)

Κοσίδης – «Σκαλοπάτι για την πρώτη η ομάδα η ΑΕΚ Β’ – Θα ήθελα να μοιάσω στον Λεβαντόφσκι» (vid)

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι στάθηκε ο Μιχάλης Κοσίδης μετά τη νίκη στη Λεωφόρο, με τον νεαρό επιθετικό της Ένωσης να τονίζει πως έχει πρότυπό του τον Λεβαντόφσκι.

Ο Μιχάλης Κοσίδης μίλησε στην κάμερα της  Cosmote Tv μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Λεωφόρο και στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του στο παιχνίδι.

Όσα είπε ο Κοσίδης:

Για την εικόνα του ματς και το προβλημα που αντιμετώπισε: «Μια χαρά είναι το γόνατο μου. Το σημαντικό είναι η νίκη. Πιστεύω ότι το τελικό σκορ αποτυπώνει την προσπάθεια. Σε όλο το ματς ήμασταν καλύτεροι».

Για τις Β’ ομάδες: «Σίγουρα είναι σημαντικό για νέους παίκτες να παίρνουμε ευκαιρίες για να έχ ουμε παιχνίδια στα πόδια μας, είναι ένα σκαλοπάτι για την πρώτη ομάδα, οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας έχουν την ευκαιρία να μας αξιολογήσουν καλύτερα και να μας χρησιμοποιήσουν αν το κρίνουν».

Για την παρουσία παικτών όπως ο Γέβτιτς και ο Μπακάκης: «Σίγουρα είναι σημαντικό μαθαίνουμε με τη νοοτροπία και την συμπεριφορά τους, μας δείχνουν τις αξίες που πρέπει να έχει ενας παικτης και τη συμπεριφορά που πρέπει να υπάρχει».

Με ποιον παίκτη θα ήθελε να μοιάσει; «Είναι ο Λεβαντόφσι είναι τοπ στράικερ είναι κορυφαίος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ