Χωρίς Μπακάκη η ΑΕΚ Β’ με τον Καραϊσκάκη Άρτας (Pic)

Χωρίς Μπακάκη η ΑΕΚ Β’ με τον Καραϊσκάκη Άρτας (Pic)

Οι εκλεκτοί του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το επερχόμενο ματς της ΑΕΚ Β' με τον Καραϊσκάκη Άρτας

Η ΑΕΚ Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας αύριο Σάββατο (20/11, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν βρίσκεται στην αποστολή και αυτή η εξέλιξη πιθανώς συνδέεται με την επιστροφή του παίκτη στην πρώτη ομάδα.

Στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ Β’ είναι και πάλι από την πρώτη ομάδα ο Ζίγκα Λάτσι, όπως και οι διεθνείς Μιτάι, Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γερολέμου. Τραυματίας παραμένει ο Γιανίς Αμούρ και προληπτικά εκτός αποστολής έμεινε ο Βεντάντ Ραντόνια.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ Β για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 3 μμ.

Στη διάθεση του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι και πάλι οι διεθνείς (Μιτάι, Λάτσι, Αγγελος Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γερολέμου) ενώ τραυματίας παραμένει ο Γάλλος επιθετικός Γιανίς Αμούρ και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ο Βεντάντ Ραντόνια

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γκολφίνος, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία».

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ Β’:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ