Εργοτέλης – ΑΕΚ Β’ 0-0

Εργοτέλης – ΑΕΚ Β’ 0-0

Μετά από τις τρεις νίκες στο ξεκίνημα, η ΑΕΚ Β' έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο αφήνοντας τους πρώτους της δύο βαθμούς.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στην Super League 2 είχε η ΑΕΚ Β’ που για την τέταρτη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ΑΕΚ Β’ απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Γιούση αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε από τον Μιτάι όταν στο 22′ ο Αλβανός άσος μπήκε στην περιοχή των Κρητικών και σούταρε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή, με το σουτ του Πέιου στο 42′ να μπλοκάρεται εύκολα από τον Χατζηεμμανουήλ.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες στιγμές αλλά ο Τσέλιος κράτησε το μηδέν Στο 71′ ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη σταμάτησε το σουτ του Γιούση και δύο λεπτά μετά είπε «όχι» σε κεφαλιά του Ιατρούδη. Στο 79′ ο Τσέλιος απέκρουσε και την κεφαλιά του Γιούση με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδίμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης(66′ Ποζατζίδης), Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος(86′ Νεράλ), Κόνραντ(66′ Πατρινός), Κουάτενγκ(46′ Κοκκίνης)

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι(84′ Μπούσης), Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μπάμπη(61′ Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Μουστακόπουλος, Γιούσης(84′ Παρράς), Χριστόπουλος Ευθ.(61′ Τζ. Γκαρσία), Κοσίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ