Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-2

Ο Παναθηναϊκός Β' ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας και δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί του νίκη. Πρώτο τρίποντο για Πανσερραϊκό που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Μετά το διπλό στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β’ δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του αφού ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν γυρίσουν το ματς, αλλά δεν κράτησαν τη νίκη αφήνοντας δύο ακόμη βαθμούς. Έκανε σεφτέ ο Πανσερραϊκός στον Βόρειο όμιλο, με το 1-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Βονόρτα αφού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους φάση στο ματς. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρούνεϊ έκανε πάσα με το κεφάλι για τον Ντοναλντόνι ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 0-1. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε από την άσπρη βούλα με πέναλτι που κέρδισε ο Βαγιαννίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοχάρης για το 1-1 στο 32′.

Στο 65′ οι «πράσινοι» κέρδισαν νέο πέναλτι, με τον Σέχου να το εκτελεί αυτή τη φορά και να κάνει το 2-1. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ αφού τέσσερα λεπτά μετά ο Ρούνεϊ με τρομερό σουτ έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στις ευκαιρίες που είχαν στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (86’ Τσιριγώτης), Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (62’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86’ Καρβούνης), Σαρδέλης (76’ Κούτσιας), Σέχου.

Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Ναζίμ, Ρουμπανγκούκα (78’ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (85’ Κριστμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61’ Γαλεάδης), Σταμάτης.

Πρώτη νίκη για Πανσερραϊκό

Μετά από τέσσερα ματς με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη αφού επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 28′ ο Παπαβασιλείου μετά από τραγικό λάθος του Μάντζαρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ