Κηφισιά – Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες στο παιχνίδι με τον Διαγόρα

Κηφισιά – Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες στο παιχνίδι με τον Διαγόρα

Ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες θα υπάρξει στο παιχνίδι Κηφισιά-Διαγόρας Ρόδου με αφορμή την ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η ομάδα της Κηφισιάς προχωρά σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου για την 5η αγωνιστική της Super Lague 2.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα με αφορμή την ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25/11) θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: 

Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει ότι στον εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου (Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 17:00) θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες.

Οι θύρες του “Μιχάλης Κρητικόπουλος” θα ανοίξουν στις 15:00, ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όλες τις γυναίκες θα γίνεται από τη Θύρα 5 με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού -θυμίζουμε ότι κατόπιν απόφαση της Super League 2- θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δεκατριών (13) γυναικών που έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας τη ζωή τους μέσα στο 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ