Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΚ Β’ 0-1

Διαγόρας Ρόδου – ΑΕΚ Β’ 0-1

Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Γιούση η ΑΕΚ έφυγε με διπλό (0-1) από τη Ρόδο επί του Διαγόρα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Σπουδαίο διπλό για την ΑΕΚ Β’ στη Ρόδο. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα χάρη σε γκολ του Χρήστου Γιούση και έπιασε κορυφή στον Νότιο Όμιλο, με έναν βαθμό παραπάνω από τη δεύτερη Καλλιθέα που έχει και ματς λιγότερο.

Η Ένωση ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της από το ξεκίνημα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η ΑΕΚ Β’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κορνέζου, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να βρουν το γκολ από την άσπρη βούλα. Από σέντρα του Μουστακόπουλου ο Μουμίν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Γιούσης ευστόχησε στην εκτέλεση για το 0-1 στο 81′. Μάλιστα η ΑΕΚ Β’ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 84′, αλλά το σουτ του Τζούντα Γκαρσία σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου(60′ Πίσπας), Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας(72′ Ραφίνια), Μπαστιάνος(60′ Μπλάνκο), Κουϊρουκίδης

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης, Μιτάι, Μουστακόπουλος(90′ Ρουκουνάκης), Σαμπανάστζοβιτς, Γερολέμου(75′ Αμούρ), Γιούσης(90′ Παρράς), Χριστόπουλος Ευθ.(62′ Τζ. Γκαρσία), Ιατρούδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ